Poliţia Română. Un cetăţean german de 76 de ani, reţinut după ce ar fi violat doi copii. Activa ca voluntar la o fundaţie

624
Poliţia Română. Un cetăţean german de 76 de ani, reţinut după ce ar fi violat doi copii. Activa ca voluntar la o fundaţie - parentscommunitydepressionmainto-1680159380.jpg
Un cetăţean german în vârstă de 76 de ani, voluntar în oraşul Lipova la o fundaţie de protecţie a minorilor, a fost reţinut pentru că ar fi violat doi copii, cu vârste de 13 şi 16 ani, care erau instituţionalizaţi la o casă de tip familial.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, Brigitte Sighete, a declarat joi, pentru AGERPRES, că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală în formă continuată şi două infracţiuni de viol.

Conform acesteia, cetăţeanul german era voluntar la fundaţia care ar fi trebuit să protejeze minorii cu vulnerabilităţi, însă el i-ar fi dus în locuinţa sa pe doi dintre copii, în mai multe rânduri, pentru a întreţine cu aceştia relaţii sexuale. Copiii ar fi fost plătiţi pentru asta de către bărbatul de 76 de ani.

Suspectul venea de mai mulţi ani la Lipova, iar fundaţia la care era voluntar era susţinută financiar din Germania.

Bărbatul va fi prezentat, joi, magistraţilor Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3955 secunde