X

Poliţiştii, dar şi primarul, în alertă! Craniu uman, găsit într-o pădure. Ce spun oamenii legii

335
Poliţiştii, dar şi primarul, în alertă! Craniu uman, găsit într-o pădure. Ce spun oamenii legii - criminalistii1651928825-1679899659.jpg
Poliţiştii din Buzău au demarat cercetări după ce un craniu ce aparent ar aparţine unui om a fost descoperit într-o zonă împădurită din localitatea Vârteju, comuna Lopătari.

Primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin, a afirmat, citat de Agerpres, că este posibil să fie vorba despre un bărbat dat dispărut în luna decembrie a anului trecut.Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, au fost demarate cercetări în acest caz.


"Au fost găsite oseminte, un craniu şi alte oase de provenienţă umană. Urmează a se efectua necropsia în urma căreia se va stabili legătura cu o persoană. În zona respectivă în care au fost găsite osemintele, la sfârşitul anului trecut a fost dat dispărut un bărbat, însă, deocamdată, nu se poate face legătura cu certitudine, până când nu vor fi încheiate cercetările", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

Un bărbat în vârstă de 74 de ani din comuna Lopătari a fost dat dispărut din 8 decembrie 2022. Potrivit autorităţilor, acesta fusese văzut ultima dată pe 6 decembrie de către nepotul său. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5527 secunde