Echipa masculină de baschet a celor de la CSM Constanţa, vizitată de Asociaţia Animal Society

32112
Echipa masculină de baschet a celor de la CSM Constanţa, vizitată de Asociaţia Animal Society - fond-baschet-caini-1683638848.jpg

Articole de la același autor

Baschetbaliștii de la CSM Constanța au fost vizitați de Bumi, unul dintre câinii terapeuți care ajută copiii să se dezvolte intelectual alături de echipa Animal Society.

Bumi a fost salvat din Serbia, de pe stradă, adoptat și mai apoi a devenit câine de terapie pentru copiii ce se confruntă cu cazuri de dezvoltare personală. Totodată Bumi reprezintă un exemplu etalon cum că animalele adoptate pot fi la fel de loiale stăpânilor și cauzelor precum celelalte animale de rasă pură sau metiși.

Despre lucrurile acestea, jucătorii de la CSM Constanța au avut și o sesiune de dezbateri cu reprezentanții Animal Society, o echipă devotată care a început o campanie de conștientizare în rândul comunității constănțene pentru a adopta câinii care își caută stăpân.

„Am rămas plăcut impresionați de receptivitatea partenerilor CSM Constanța, printre care și City Park Mall, de a accepta animale de companie în anumite zone, cu anumite condiții, în incinta Mall-ului. Prin demersurile Animal Society cât și receptivitatea celor din jur, suntem cu un pas mai aproape de normalitate.

Animal Society, alături de Four Paws și echipe de voluntari, derulează săptămâna aceasta o acțiune amplă în Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori Nr.11, ce are ca scop îmbunătățirea condițiilor pentru câinii găzduiți de municipalitate. Acțiunea implică renovarea întregului adăpost, atât pentru a-l face mai primitor pentru animale, dar și pentru încurajarea vizitelor constănțenilor care ar putea fi interesați de adopție. De asemenea, municipalitatea va deschide un nou centru de adopții pentru căței, o premieră pentru orașul nostru”, au transmis reprezentanţii echipei Animal Society.

De asemenea, la evenimentul care a avut loc în Sala Sporturilor din Constanţa a fost prezent şi viceprimarul municipiului Constanţa, Ionuţ Rusu.

Proiectul „Efort Comun pentru un viitor mai bun“, inițiat de Animal Society și Primăria Municipiului Constanța, presupune desfășurarea mai multor campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună din oraș și derularea mai multor programe adresate constănțenilor, cu scopul implementării unui plan de măsuri uman, eficient, durabil pentru gestionarea înmulțirii necontrolate și a suprapopulației de câini și pisici de rasă comună. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4974 secunde