Victorie pentru FCSB, 3-1 cu Sepsi OSK, în play-off-ul Superligii

143
Victorie pentru FCSB, 3-1 cu Sepsi OSK, în play-off-ul Superligii - fcsb-victorie-1683638718.jpg

Articole de la același autor

FCSB a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-1 (1-0), luni seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a şaptea a fazei play-off a Superligii de fotbal.

FCSB a deschis scorul prin Valentin Miculescu (28), cu o lovitură de cap la centrarea lui Florinel Coman, din lovitură liberă. Gazdele îşi puteau majora avantajul în finalul primei reprize, dar muntenegreanul Risto Radunovic a ratat un penalty (45+3), şutul său fiind apărat de Roland Niczuly. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un fault comis de Niczuly la Deian Sorescu.

Sepsi OSK a reuşit egalarea în repriza secundă, prin Alexandru Tudorie (67), la doar un minut de la intrarea sa pe teren.

Echipa antrenată de Elias Charalambous a preluat conducerea în min. 74, prin golul lui Ovidiu Popescu (74), după un un-doi cu Darius Olaru. Andrei Cordea a închis tabela (79), din pasa lui Coman.

Florinel Coman a fost şi el aproape de gol, dar a trimis în bară din lovitură liberă de la 17 metri (65).

FCSB a câştigat toate cele patru partide cu Sepsi OSK din această stagiune, 1-0 şi 1-0 în sezonul regulat, 2-1 şi 3-1 în play-off.

Sepsi OSK a obţinut un singur punct în ultimele patru etape.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6489 secunde