Oficialii FRF, întâlnire cu înalţi reprezentanţi ai Japoniei

152
Oficialii FRF, întâlnire cu înalţi reprezentanţi ai Japoniei - frf-japonia-1683202146.jpg

Articole de la același autor

Întâlnirea dintre reprezentanţii FRF şi cei japonezi a avut ca subiect principal provocările cu care se confruntă fotbalul în cele două țări și explorarea de idei și soluții.

Evenimentul a avut loc la sediul FRF și la acesta au participat: din partea FRF, Răzvan Burleanu, președinte, Radu Vișan, secretar general, și Mihai Stoichiță, director tehnic, iar oaspeții au fost Ichiro Aisawa, membru al Camerei Reprezentanților și președinte al Asociației parlamentare de prietenie Japonia-România, Excelența sa Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei în România, și Mika Iga, prim-secretar al Ambasadei Japoniei în România. Ichiro Aisawa este un pasionat și un susținător al dezvoltării fotbalului din țara sa și un promotor al diplomației sportive pentru Țara Soarelui Răsare.

În cadrul discuțiilor, s-a pus accentul pe necesitatea atragerii cât mai multor copii spre practicarea fotbalului și pe importanța educației, atât a celei fotbalistice, cât și a celei școlare. De asemenea, s-a abordat și tema dezvoltării fotbalului feminin. În plus, s-au discutat și alte probleme cu care se confruntă fotbalul la nivelul celor două țări, iar delegația FRF a prezentat elemente din strategia tehnică de formare a tinerilor jucători.

Un alt subiect important a fost prezentarea beneficiilor sociale al investițiilor în fotbal, un studiu realizat de FRF împreună cu Federația Suedeză și UEFA. Delegația FRF a arătat rezultatele acestei cercetări care au fost folosite ca argumente în creșterea investițiilor statului în sport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4447 secunde