Farul Constanța și FCSB obțin calificarea în semifinalele competiției de tineret

309
Farul Constanța și FCSB obțin calificarea în semifinalele competiției de tineret - fotbal-tineret-1682342085.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 23 aprilie, s-a disputat etapa cu numărul 9, penultima a sezonului, din play-off-ul / play-out-ul Ligii de Tineret. În urma rezultatelor înregistrate, Farul și FCSB obțin calificarea în semifinalele competiției acolo unde, din seria de vest, și-a asigurat deja prezența UTA Arad. Ultima echipă calificată se va decide duminica viitoare, între Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Farul Constanța era lider în clasament înaintea startului rundei a 9-a, iar un rezultat de egalitate era suficient pentru a-i asigura calificarea matematică în următoarea fază a competiției. Farul s-a impus fără probleme în deplasarea de la București cu CSA Steaua, scor 4-0, și își păstrează avansul de 3 puncte față de locul secund, ocupat de FCSB. Robert Băceanu cu o dublă, Alexandru Stoian și David Nemțanu au marcat golurile constănțenilor. Farul nu mai poate pierde prima poziție în clasament, având, în cazul egalității la puncte cu FCSB, avantajul meciurilor directe (3-2 și 1-1 în cele două meciuri de play-off).

În duelul decisiv pentru cel de-al doilea loc în semifinale din seria de est, FCSB a trecut de Rapid, scor 3-1. Matei Tănasă și Laurențiu Vlăsceanu au marcat în prima repriză, iar la pauză scorul era deja 2-0. Rapidiștii au început să spere la un rezultat pozitiv după autogolul lui Pătrașcu din minutul 78, venit în urma unui corner, dar Victor Stancovici a marcat trei minute mai târziu pentru 3-1 și tabela a rămas neschimbată până la final. FCSB face după acest meci 45 de puncte, cu trei mai multe decât Rapid, având acum avantajul meciurilor directe din play-off în cazul în care cele două termină la egalitate de puncte etapa de play-off, și obține astfel calificarea în semifinalele Ligii de Tineret.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6796 secunde