Florinel Coman a revenit la forma de altădată. Fotbalistul lui FCSB, cifre foarte bune

138
Florinel Coman a revenit la forma de altădată. Fotbalistul lui FCSB, cifre foarte bune - coman-1681304749.jpg

Articole de la același autor

Florinel Coman a lăsat problemele în urmă, a depășit seria accidentărilor, și arată o formă excelentă, aproape de nivelul celei dinaintea accidentării cu Backa Topola. Cifrele celui poreclit „Mbappe” sunt aproape de sezonul 2019-2020, cel mai bun an din cariera șeptarului.

Decisiv pentru FCSB în două din trei meciuri din acest play-off, Florinel Coman a devenit din nou numărul 1 în echipa roș-albaștrilor, așa cum era înainte de accidentarea de la Topola, când marca și pasa decisiv aproape meci de meci.

Coman a început să adune reușite, deși la un moment dat avea doar două goluri într-un singur an. În plus, evoluția per ansamblu a lui Florinel atrage atenția. Are un joc solid, arată și o capacitate de efort bună, practic e aproape de jucătorul ce atrăgea atenția tuturor.

Perioada 2019 - 2020 a fost cel mai bun sezon din cariera lui Florinel, an în care șeptarul de la FCSB a adunat 14 goluri și 9 pase decisive în 35 de meciuri. Și cu un an înainte Coman adunase 12 pase și 10 goluri în 38 de meciuri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6964 secunde