FCSB, „măcelărită” în Giuleşti. Faulturi dure şi atitudine de „băieţi răi” a jucătorilor de la Rapid

116
FCSB, „măcelărită” în Giuleşti. Faulturi dure şi atitudine de „băieţi răi” a jucătorilor de la Rapid - rapid-fcsb-meci-1682342122.jpg

Articole de la același autor

Fotbalul este un sport dur şi acest lucru îl ştie toată lumea care cochetează cu „sportul rege”. Dar ceea ce s-a întâmplat duminică seară pe stadionul Giuleşti întrece orice fel de imaginaţie.

Rapid şi FCS s-au întâlnit în play-off-ul Superligii şi fiecare dintre cele două echipe a tras tare pentru toate cele trei puncte puse în joc.

În minutul 5 rapidistul Răzvan Onea a avut o intrare criminală asupra lui Florinel Coman, atacantul FCSB-ului scăpând ca printr-o minune fără piciorul rupt.

Ciudat este faptul că centralul Horaţiu Feşnic a acordat doar cartonaş galben, deşi Florinel Coman a fost „pulverizat” pe gazon.

O intrare la fel de grosolană a avut şi Dragoş Grigore asupra lui Andrea Compagno pe care l-a călcat intenţionat pe gleznă.

În cele din urmă s-a încheiat 1-0 pentru Rapid după golul înscris de Albu în minutul 21. În urma acestei înfrângeri FCSB are şanse reduse la cucerirea titlului, aflându-se la cinci puncte în spatele liderului Farul Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6623 secunde