Trofeul Campionatului European Under-21 va fi prezentat publicului din Bucureşti şi Cluj-Napoca

170
Trofeul Campionatului European Under-21 va fi prezentat publicului din Bucureşti şi Cluj-Napoca - trofeu-euro-21-1683035335.jpg

Articole de la același autor

Trofeul Campionatului European Under-21, care se va desfăşura în România şi Georgia, va fi prezentat publicului din Bucureşti şi Cluj-Napoca, cele două oraşe din ţară care vor găzdui partide din cadrul acestui turneu final, informează, marţi, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

„Trofeul UEFA Under-21 Championship vine în România şi va putea fi văzut la Bucureşti (6-7 mai) şi Cluj-Napoca (13-14 mai). Cel mai important moment ce precede turneul final este sosirea trofeului în România, fanii fotbalului având ocazia să îl admire şi să se fotografieze cu el atât la Bucureşti în acest weekend, pe 6 şi 7 mai, cât şi la Cluj-Napoca în weekendul următor, pe 13 şi 14 mai”, se menţionează în anunţul făcut de FRF cu 50 de zile înaintea startului turneului UEFA Under-21 Championship 2023.

Cele două locaţii în care trofeul va fi expus nu sunt încă făcute publice, fanii având ocazia de a le descoperi printr-un joc bazat pe indicii ce vor conduce către ele. O serie de personalităţi din fotbalul românesc, printre care se numără şi Ianis Hagi, ambasadorul #U21EURO în România, vor oferi indiciile în social media pentru fiecare oraş în parte.

Pentru fiecare oraş, cinci personalităţi vor oferi indiciile pe canalele proprii de social media în săptămâna în care trofeul ajunge la Bucureşti sau la Cluj, indicii ce conectează turneul final cu cele două oraşe gazdă din România, întrebările făcând referire, printre altele, la informaţii despre prezentul şi istoria #U21Euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7096 secunde