Potrivit unui proiect de hotărâre aprobat ieri,

Portul Constanța-Sud Agigea trece în administrarea Consiliului Local Agigea

306
Aleșii locali din Agigea s-au reunit, ieri, în cadrul unei ședințe ordinare de Consiliu Local, ședință pe a cărei ordine de zi s-au aflat nouă proiecte de hotărâre. Potrivit primarului social-democrat Cristian Cîrjaliu, printre cele mai importante proiecte ale ședinței de ieri se numără cel cu numărul 1, privind aprobarea bugetului provizoriu de venituri și cheltuieli pe anul 2009 și proiectul cu numărul 8, referitor la acordarea unui ajutor de urgență constând în suma de 4.000 de euro unei per-soane cu deficiențe locomotorii, care are nevoie de niște proteze.
În ceea ce privește bugetul pe 2009, acesta se ridică, potrivit declarațiilor gospodarului șef, la suma de 120 de miliarde lei vechi, sumă considerabil mai mare față de cea de anul trecut, care ajungea la 56 de miliarde lei vechi. Lucrările de infrastructură constituie segmentul către care, așa cum a declarat primarul, vor fi direcționate cele mai mari sume de bani în 2009.
Nu în ultimul rând, Cristian Cîrjaliu a ținut să menționeze că unul dintre cele mai importante proiecte aprobate ieri vizează "includerea în administrarea teritorială a Comunei Agigea a suprafeței de 988 ha din incinta Portului Constanța – Sud Agigea". Conform aprecierii primarului Cîrjaliu, trecerea Portului Constanța – Sud Agigea în administrarea teritorială a localității va spori bugetul local cu "aproximativ jumătate din valoarea sa de acum", ceea ce ar însemna în jur de 60 de miliarde lei vechi. Despre acești bani, pesedistul a declarat că reprezintă o sumă deloc de neglijat, pe care administrația locală nu își permite să o piardă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.169 secunde