Povestea din spatele imaginii care a zguduit lumea

434
2

Articole recomandate

Imaginea unui copil adus de țărmul plajei din Bodrum, Turcia, face ocolul presei internaționale și al rețelelor de socializare.

Băiețelul, despre care presa străină afirmă că îl cheamă Aylan Kurdi, era cu fratele său pe o barcă improvizată, plecată din Siria spre Insula Kos, Grecia. Imaginile îl arată pe tânărul copil purtând un tricou roșu, eșuat pe o plajă aflată în apropierea stațiunii Bodrum.

Oficialii turci afirmă că barca în care se aflau cei doi frățiori s-a răsturnat în timpul nopții, cei doi copii neavând nicio șansă pentru că nu aveau veste de salvare. 12 persoane ar fi murit din cele 23 care se urcaseră în barcă. 

Comentează știrea

Cristina
3 septembrie 2015
Nu rata!

Ce poate fi mai comod decat sa faci bani de acasa, in fata calculatorului? Si...cum ar fi daca cineva te-ar ajuta, te-ar invata cum sa faci asta? Totul este foarte serios! E un proiect nou, de mare amploare si am dori sa ni te alaturi. Te asteptam! Pentru mai multe detalii trimiteti mail cu textul INFO la adresa [email protected]

Nu-i posibil asa ceva
5 septembrie 2015
Pentru Cristina

Cat de cretina poti sa fii sa faci un asmenea comentariu la un articol atat de crud si de sensibi, moartea unui copilas de 3 anisori ? Spui tu " Ce poate fi mai comod sa faci bani de acasa, bla,bla,bla..." Raspunsul meu este : Poate fi mai comod sa transmiti condoleante si regrete pentru sefletelul acestui copil nevinovat care plateste pentru prostia politica a tarii lui de origine ! Dumnezeul Lui sa-l odihnesca in pace, fie ca este Alah, Dumnezeu, Buda sau alt Dominis Zeus.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3222 secunde