Premierul Republicii Moldova, audiat de procurori în dosarul legat de diplomele sale de studii

83
1
Premierul Republicii Moldova, audiat de procurori în dosarul legat de diplomele sale de studii - img1022-1434091883.jpg

Articole recomandate

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, a fost audiat de către procurori în dosarul legat de diplomele sale de studii. Potrivit Radio Chișinău, el a răspuns întrebărilor procurorilor timp de peste o oră și după audieri nu a făcut declarații de presă, urmând ca vineri să aibă o întâlnire cu presa pe acest subiect.

Dosarul în cauză vizează presupusa falsificare a diplomei de studii a premierului. Ministerul de Interne a transmis Procuraturii Generale acest dosar care conține materiale privind audierea mai multor persoane, expertiza grafică și tehnică a documentelor de studii și alte probe.

Potrivit mass-mediei de la Chișinău, expertiza Ministerului de Interne ar arăta că diploma șefului guvernului moldovean este falsă.

Comentează știrea

costy
12 iunie 2015
afaceri

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5349 secunde