Furtul secolului în Republica Moldova. Raportul Kroll a fost publicat

130
Furtul secolului în Republica Moldova. Raportul Kroll a fost publicat - andriancandu465x390-1430818403.jpg

Articole recomandate

Președintele Parlamentului de la Chișinău a publicat, pe blogul său, o copie a Raportului Kroll cu privire la dispariția misterioasă, numită de mass-media Furtul Secolului, a unor importante sume de bani din trei bănci din Republica Moldova.

Raportul Kroll scoate la iveală că principalul beneficiar al tranzacțiilor bancare dubioasear fi omul de afaceri Ilan Shor, scrie evz.ro.

Andrian Candu, citat de evz.ro, a explicat, pe blogul său, decizia de a publica acest document, invocând faptul că dezbaterea cu privire la acest subiect a căpătat accente false.

"Deja am văzut așa zișii formatori de opinie ai unui partid, care se lansează în supoziții și minciuni cu o maxima lașitate. (...) Ca politician, consider că opinia publică trebuie să aibă acces la acest document, plătit din banii cetățenilor, să-l analizeze și să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat în ultimii ani la BEM. (...) situația din Moldova și responsabilitatea noastră față de a fi transparenți cu cetățenii, ne obligă să ne adaptăm deciziile la realitățile momentului și la nevoia de a fi cât mai transparenți pe un subiect care necesita clarificări cat mai urgente și acțiuni decisive pentru recuperarea prejudiciului și pedepsirea vinovaților", notează Candu pe blogul său.

Protest în Republica Moldova. Furtul secolului a scos oamenii în stradă

La Chișinău, zeci de mii de oameni au ieșit duminică în Piața Marii Adunări Naționale, pentru a protesta față de actuala guvernare și lipsa de acțiune a instituțiilor statului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3827 secunde