Presa israeliană: Netanyahu, decis să atace Iranul înaintea alegerilor din SUA

194
Presa israeliană: Netanyahu, decis să atace Iranul înaintea alegerilor din SUA - benjaminnetanyahu1467891c-1345542410.jpg
Premierul israelian Benjamin Netanyahu este hotărât să atace Iranul înaintea alegerilor prezidențiale din SUA, din luna noiembrie, a scris astăyi portalul timesofisrael.com, după ce a preluat o relatare de luni seară a postului de știri israelian Channel 10 News, informează Agerpres.ro.

Aceeași sursă scrie că președintele Barack Obama l-ar putea face să se răzgândească pe Netanyahu.

Informația a venit de la reporterul militar Alon Ben-David, jurnalistul având în acest an acces extins la Forțele aeriene israeliene, care s-au antrenat pentru un posibil atac. Potrivit reporterului, din moment ce sancțiunile suplimentare impuse Iranului nu au reușit să îl oblige la suspendarea programului nuclear în ultimele două luni, "din punctul de vedere al primului ministru, timpul acțiunii se apropie tot mai mult".

Premierul Netanyahu și ministrul apărării, Ehud Baraksunt de părere că Obama nu va avea altă opțiune decât să sprijine un atac israelian înaintea alegerilor prezidențiale din noiembrie, mai arată Agerpres.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7366 secunde