Președintele Consiliului European: "Nu mai veniți în Europa!"

156
Președintele Consiliului European:

Articole recomandate

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a lansat un apel către migranții economici să nu mai vină în Europa, în finalul unei întrevederi la Atena cu premierul elen Alexis Tsipras, relatează France Presse.

"Vreau să fac un apel către toți migranții economici, de oriunde ar veni ei, să nu mai vină în Europa, să nu le dea crezare traficanților, să nu-și mai pună în pericol viețile și banii", a declarat Donald Tusk într-o conferință de presă.

El a avertizat, de asemenea, că Grecia "nu va mai fi o țară de tranzit" și că "regulile Schengen vor intra în vigoare din nou", potrivit EFE.

Acțiunile unilaterale ale unor țări membre ale UE pot afecta solidaritatea în cadrul blocului comunitar, a mai spus președintele Consiliului European într-o conferință de presă comună cu primul ministru elen.

"Deciziile unilaterale fără o coordonare prealabilă, chiar dacă sunt de înțeles în context național, pot afecta spiritul european de solidaritate", a declarat Tusk, referindu-se la restricțiile impuse recent de anumite țări europene numărului de migranți autorizați să intre pe teritoriul lor, scrie Agerpres. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Decembrie 2015
Stire din Actual : A MURIT ELECTROCUTAT!
Pagina a fost generata in 0.5438 secunde