Președintele Hondurasului a anunțat în direct la televizor că este infectat cu coronavirus

82
Președintele Hondurasului a anunțat în direct la televizor că este infectat cu coronavirus - juanorlandohernandez-1592385874.jpg

Articole recomandate

Președintele Hondurasului, Juan Orlando Hernandez, a anunțat în direct, la televizor, că a fost diagnosticat cu infecție cu noul coronavirus, se află sub tratament și va lucra de la distanță, scrie Agerpres, citând Reuters.


'Ca președinte al țării și cetățean responsabil, vreau să vă comunic că, în timpul weekendului, am început să simt un oarecare disconfort și astăzi am fost diagnosticat ca fiind infectat cu COVID-19', a declarat Hernandez marți seară, într-un discurs televizat.


Împreună cu președintele, au mai fost diagnosticați cu coronavirus soția acestuia și doi dintre colaboratori.


'Medicii au recomandat odihnă, dar voi continua să lucrez de la distanță și prin colaboratorii mei', a mai spus Hernandez.


Șeful statului Honduras va sta în izolare, sub observație, urmând să se decidă unde va continua tratamentul la recomandarea medicilor săi, a informat guvernul printr-un comunicat. Soția șefului statului, Ana Garcia de Hernandez, este asimptomatică și va sta în autoizolare acasă, potrivit aceleiași surse.


Autoritățile din Honduras au raportat până acum 9.656 de cazuri de infectare cu coronavirus și 330 de decese.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.644 secunde