Presupusul complice în atacul de la Burgas ar putea fi chiar bulgar

278
Presupusul complice în atacul  de la Burgas ar putea fi chiar bulgar - burgas-1345551814.jpg
Un bărbat din Plovdiv, oraș situat în sudul Bulgariei, l-a recunoscut pe presupusul complice al autorului sinucigaș comis la 18 iulie, la Burgas, împotriva unui autocar plin cu turiști israelieni.

Potrivit martorului citat de site-ul Novinite.com, bărbatul din imaginea computerizată publicată de Ministerul de Interne este un bulgar care are legături cu persoane ce pro-movează islamul radical. Poliția investighează acest nou indiciu, potrivit postului privat de televiziune bTV.

Cetățeanul din Plovdiv susține că a lucrat cu presupusul complice timp de cinci ani și l-a recunoscut în fotografia distribuită în ziare.

Așim Asan nu își amintește numele fostului său coleg, dar susține că acesta este un bulgar din districtul Goțe Delcev, din sud-vestul țării. El a declarat că suspectul are legături cu persoane care predică islamul radical și care cumpără școli în Munții Rodopi.

"Cumpără școli, construiesc moschei. În principal localnicii sunt cei care organizează lucrurile - musulmani de origine slavă, romi, turci, nu contează... Ei sunt la comandă în unele sectoare și asigură circulația banilor", afirmă Asan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.098 secunde