X

Prima reacţie a lui Grasu XXL după ce a agresat un tânăr la un concert: "L-aş stropi cu apă din nou!"

398
Prima reacţie a lui Grasu XXL după ce a agresat un tânăr la un concert:
Grasu XXL a vorbit despre incidentul din weekend, atunci când a stropit cu apă un tânăr la concert. Rapperul ajuns astăzi la sediul poliției şi le-a mărturisit jurnaliştilor, că dacă s-ar repeta aceeași poveste, ar proceda la fel. "Cred că l-aș stropi cu apă din nou", a spus artistul, potrivit Antena3.ro


Grasu XXL a avut o reacţie extrem de violentă la adresa unui fan, în timpul unui concert desfăşurat la sfârşitul săptămânii, în Capitală.

Deranjat ca i s-au reproşat anumite lucruri, acesta a vrut să-l bată pe tânăr şi i-a îndemnat pe toți cei prezenți la concert să-l agreseze pe necunoscut.


Grasu XXL s-a prezentat în această după-amiază la o secție de poliție din Capitală, acolo unde rapper-ul a trebuit să explice ce s-a întâmplat la concertul. Cântăreţul de rap a vorbit cu jurnaliştii şi le-a spus motivul pentru care a avut acea reacţie.

"N-a vrut să-mi dea microfonul înapoi. Când i-am zis să-mi dea microfonul înapoi mi-a zis și ce îmi faci. Și atunci l-am stropit cu apă. Limbajul la noi rapperii așa e el violent, era concert de rap, nu de folk. M-a deranjat foarte tare", a răspuns Grasu XXL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5021 secunde