Primul vas american de croazieră a acostat la Havana, după o jumătate de secol

124
Primul vas american de croazieră a acostat la Havana, după o jumătate de secol - adonia530x337-1462203991.jpg

Articole recomandate

Nava de croazieră "Adonia", a companiei Fathom, filială a Carnival, a sosit luni la Havana și a deschis prima linie de croazieră dintre SUA și Cuba în mai bine de jumătate de secol, relatează romanialibera.ro.

"Adonia", cu 704 pasageri la bord, a plecat duminică din Miami, Florida, îndreptându-se spre Cuba. Guvernul cubanez anunțase recent ridicarea restricțiilor de călătorie pe cale maritimă pentru toți cubanezii.

Carnival, cea mai mare companie de nave de croazieră din lume, le promite călătorilor o "imersiune culturală", cu o primă escală la Havana. Centrul vechi al Havanei și sistemul său de fortificații se află pe lista UNESCO a Patrimoniului Mondial, potrivit site-ului whc.unesco.org.

Urmează o escală în orașul Cienfuegos, cunoscut drept "Perla Sudului". Centrul său istoric urban a fost înscris de UNESCO pe lista Patrimoniului Mondial, potrivit site-ului whc.unesco.org.

Escala următoare are loc în orașul Santiago de Cuba, gazdă pentru "Carnaval" și "Fiesta del Fuego". Acolo se află câțiva dintre cei mai cunoscuți muzicieni și artiști ai insulei, precum și situri istorice care atrag numeroși vizitatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9336 secunde