Prinţesa Kate, în prima apariţie publică oficială după diagnosticul de cancer

355
Prinţesa Kate, în prima apariţie publică oficială după diagnosticul de cancer - 20240614t205853z762214778rc27b8a-1718449546.jpg
Prinţesa Kate, soţia prinţului William al Marii Britanii, şi-a făcut prima apariţie publică sâmbătă, la Londra, după ce a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu peste cinci luni, relatează Reuters şi AFP.


Prinţesa de Wales, purtând o ţinută în culori pale, a mers într-o trăsură alături de copiii ei cu ocazia "Trooping the Colour", o parada militară anuală organizată în centrul Londrei pentru a marca ziua de naştere oficială a monarhului britanic, regele Charles.


Kate şi cei trei copii ai săi, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, au fost salutaţi de mulţime când au părăsit în trăsură Palatul Buckingham în cadrul unei procesiuni pentru "Trooping the Colour".


Soţia prinţului moştenitor William, în vârstă de 42 de ani, nu a mai fost văzută în public de la Crăciun, dar şi-a anunţat vineri participarea la acest eveniment ca urmare a "progreselor" în tratamentul de chimioterapie pe care îl urmează, scrie Agerpres.




foto: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8755 secunde