Prințul Harry a fost cerut în căsătorie în Australia

185
Prințul Harry a fost cerut în căsătorie în Australia - prinulharry-1431017402.jpg

Articole recomandate

Ultima zi a detașării sale în Australia a fost plină de surprize pentru prințul Harry. În timpul unei apariții publice la Opera din Sydney a fost cerut în căsătorie și sărutat de o admiratoare, potrivit Realitatea.net.


Cel mai râvnit burlac al familiei regale britanice a fost copleștit de atenția admiratoarelor din Sydney. A petrecut mai bine de o oră alături de australienii dornici să-i strângă mână și chiar să-i ceară mâna. Asaltul romantic l-a făcut să roșească pe prinț, dar a tratat cu mult umor tupeul tinerei de 21 de ani.

Harry a petrecut o lună în Australia, detașat pentru pregătire în rândul armatei locale. Înainte de a se întoarce la Londra, va mai petrece opt zile în Noua Zeelandă în cadrul unei vizite oficiale. Marea sa dorință este să-și cunoască în sfârșit nepoata pe care a văzut-o până acum doar în fotografii.

Detașarea în Australia fost ultima misiune oficială a prințului Harry înainte de a renunța la uniformă. De-acum înainte se va dedica activităților de protocol din cadrul casei regale britanice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Actual : Prințul Harry a ajuns la Polul Sud
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Actual : Prințul Harry a ucis un lider al talibanilor
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Monden : Prințul Harry se teme de...
Pagina a fost generata in 1.5028 secunde