Problematica aderării României la spațiul Schengen discutată de ministrul Igaș și omologul lui polonez, Jerzy Miller

273

Articole recomandate

Ministrul Administrației și internelor, Traian Igaș, a avut astăzi, la Sopot (Polonia), în marja Consiliului informal Justiție și Afaceri Interne, o întâlnire bilaterală cu ministrul de interne polonez, Jerzy Miller, informează Agerpres, care citează un comunicat oficial al MAI.

Potrivit sursei citate, cu acest prilej, cei doi demnitari au abordat problematica aderării României la spațiul Schengen, ministrul polonez transmițând sprijinul președinției poloneze a UE pentru finalizarea cu succes a acestui obiectiv.

''Oficialul polonez și-a exprimat încrederea că raportul MCV al Comisiei Europene, ce urmează a fi publicat în cursul acestei săptămâni, va reflecta progresele României în domeniul reformei sistemului judiciar și combaterii corupției. În acest context și având în vedere faptul că România a îndeplinit în totalitate criteriile de aderare la spațiul Schengen, Jerzy Miller a arătat că nu vede niciun impediment în atingerea obiectivului României cât mai curând posibil'', se arată în comunicatul MAI.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7824 secunde