DSK ar fi întreținut relații sexuale cu trei femei diferite în weekendul în care a fost arestat

441
DSK ar fi întreținut relații sexuale  cu trei femei diferite în weekendul  în care a fost arestat - dominiquestrausshahndirectorfmia-1311054527.jpg

Articole recomandate

Fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, ar fi întreținut relații sexuale cu trei femei diferite în week-end-ul în care a fost arestat, a declarat o apropiată a soției acestuia, Anne Sinclair, potrivit NewsIn.

"Nu a fost una pentru drum înainte de campania prezidențială, ci trei", a spus prietena lui Anne Sinclair.

Potrivit ei, DSK i-ar fi mărturisit soției sale că are trei amante. De altfel, Strauss-Kahn i-ar fi spus jurnalistei în vârstă de 63 de ani înainte de căsătorie, în 1991: "Nu te mărita cu mine, sunt incorijibil, alerg după fuste".

În week-end-ul în care a fost arestat, la mijlocul lunii mai, fostul director FMI ar fi vrut să profite pentru ultima dată înainte de a-și anunța oficial participarea la primarele socialiste, înainte de alegerile prezidențiale din 2012, a spus sursa.

Prietena lui Anne Sinclair a spus că DSK ar fi invitat în camera sa de la hotelul Sofitel, din Manhattan, cel puțin două femei. Ceea ce arată și imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Avocatul menajerei care îl acuză pe fostul oficial de agresiune sexuală a declarat că înregistrările video îl arată pe DSK intrând împreună cu o femeie în camera sa, în jurul orei 1.30 noaptea. Aceasta ar fi plecat circa o oră mai târziu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Iulie 2011
Stire din Fun : Glumițele de dimineață…
Pagina a fost generata in 0.4836 secunde