Provocările din mediul online au mai făcut o victimă! Copil mort, după ce a mâncat un chips destinat adulților

330
Provocările din mediul online au mai făcut o victimă! Copil mort, după ce a mâncat un chips destinat adulților - paqui-one-chip-1-1716040195.png

Articole de la același autor

Un adolescent din SUA a murit după ce a mâncat un chips extrem de iute, ca parte a unei provocări pe rețelele de socializare. Tânărul avea și un defect cardiac congenital, care a contribuit la deces, arată rezultatele autopsiei sale.

Harris Wolobah, un elev în clasa a 10-a din orașul Worcester, a murit pe 1 septembrie 2023, după ce a mâncat chipsul tortilla fabricat produs de compania Paqui. Acum a venit și autopsia în cazul său.

Paqui a retras produsul de pe rafturile magazinelor la scurt timp după moartea lui Harris.

Cipsul Paqui, care se vindea individual, adică un singur chips într-un pachet, venea învelit în folie de aluminiu, într-o cutie în formă de sicriu, și avea scris pe ambalaj avertismentul că este destinat „plăcerii răzbunătoare a căldurii și durerii intense”. Avertismentul menționa că cipsul era destinat exclusiv consumului de către adulți și că trebuie ținut departe de copii.

În ciuda avertismentului, aceste chipsuri au devenit populare în rândul copiiilor, care au luat parte și la o provocare pe rețelele de socializare. Mulți au avut probleme după ce au consumat acest produs iute.

Provocarea prevedea ca participanții să mănânce cipul Paqui și apoi să vadă cât timp pot rezista fără să consume alte alimente și apă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4698 secunde