Constantin Gache, președintele Farului:

Concurs "Putem ajunge fără probleme la mijlocul clasamentului"

342

Articole de la același autor

Președintele Farului, Constantin Gache, este optimist în privința prestației echipei din mini-returul de campionat al Ligii 1. Potrivit oficialului farist, "rechinii" alcătuiesc o formație care nu numai că poate evita retrogradarea, dar poate urca și sensibil în clasament.
"Ar fi foarte bine să obținem cât mai multe puncte în mini-retur. Însă întâi să ni le asigurăm pe cele care să ne fie suficiente pentru salvarea de la retrogradare. Apoi, veți vedea, lucrurile se vor simplifica. Sunt de părere că alcătuim o echipă care poate ajunge fără probleme la mijlocul clasamentului. Sper din tot sufletul să realizăm acest lucru", a declarat Constantin Gache.
La ședința consiliului director de sâmbătă, Gheorghe Bosînceanu, președintele consiliului director al FC Farul, a discutat cu mai mulți dintre "rechini".
"Au fost și discuții individuale cu jucătorii, întrucât patronul a vrut să cunoască și doleanțele lor. Bineînțeles, la unii s-au discutat și problemele de atitudine. Au fost discuții familiale, care să ducă la buna desfășurare a activității și să ne scoată din locul pe care ne aflăm", a mai spus Gache.

Campania de achiziții, încheiată
Farul a încheiat campania de achiziții pentru mini-retur. "Nu mai este timp să aducem pe cineva, nu mai este timp de încercări. Acesta este lotul cu care vom aborda începerea campionatului. Cât de cât, ne-am hotărât asupra primului 11. S-a conturat un nucleu destul de puternic de 16-17 jucători, cu care vom duce bătălia pentru salvarea de la retrogradare", a declarat după meciul amical de sâmbătă, cu Delta Tulcea, Ion Marin, antrenorul principal al Farului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.993 secunde