Putin va candida pentru un nou mandat de președinte al Rusiei

2749
2
Putin va candida pentru un nou mandat de președinte al Rusiei - vladimirputin-1316976050.jpg
Președintele rus, Dmitri Medvedev, l-a propus sâmbătă pe premierul Vladimir Putin drept candidat la prezidențialele din martie 2012, în cadrul congresului partidului de guvernământ Rusia Unite.
"Având în vedere că mi-a oferit conducerea listei partidului (Rusia Unită la alegerile legislative) și că în caz de succes, faptul că eu sunt pregătit să lucrez activ în Guvern, cred că va fi bine ca acest congres să susțină candidatura liderului partidului, Vladimir Putin, la funcția de președinte al țării", a declarat Medvedev.
El s-a exprimat în fața celor aproximativ 11.000 de militanți ai partidului Rusia Unită, reuniți în palatul sporturilor Lujniki din Moscova.
Cu câteva minute înainte, Vladimir Putin l-a propus pe Medvedev să ocupe prima poziție pe lista partidului Rusia Unită pentru alegerile legislative din decembrie.
Premierul rus, Vladimir Putin, a declarat sâmbătă că este o "mare onoare" pentru el să fie candidat la alegerile preziden-țiale în 2012 și a adăugat că actualul președinte, Dmitri Medvedev, ar putea deveni premier, în cadrul congresului Rusia Unită, aflat la puterr.

Comentează știrea

admirator
26 septembrie 2011
wow

ce surpriza.......?!!!

limba romana
26 septembrie 2011
limba romana ?

PRESEDENTIE NU PRESEDINTIE ! SARACA LIMBA ROMANA , DACA SI VOI SCRIETI GRESIT ... AIA LA BAC NORMAL CA ... INVENTEAZA PERLE

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Actual : Dezastru în Thailanda
Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Actual : O nouă tragedie asupra Japoniei
Pagina a fost generata in 0.2589 secunde