RAAPPS explică pentru cine renovează vila de lux din Aviatorilor

443
RAAPPS explică pentru cine renovează vila de lux din Aviatorilor - vila-aviatorilor-1709229526.jpg

Articole de la același autor

Regia Autonomă "Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat" a venit cu primele explicații cu privire la vila din zona exclusivistă a Capitalei pe care o renovează.


Instituția a spus că nu există nicio solicitare privind atribuirea imobilului, iar sumele plătite pentru lucrările executate până în prezent sunt de numai 500.000 de euro.


Asta pentru că banii se plătesc pe măsură ce lucrările sunt făcute.


Suma prezentată în presă, spune RAAPPS, de 7 milioane de euro, este cea maximală pentru renovare și este posibil să nu fie consumată în totalitate.


Regia mai spune că planurile, simulările și imaginile interioare vehiculate în spațiul public nu corespund documentației avizate.


Regia mai spune că vila va rămâne în patrimoniul ei, fără să precizeze ce destinație va avea.


"Ca urmare informațiilor apărute în mass media, referitoare la imobilul aflat în administrarea Regiei Autonome 'Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat', situat în B-dul Aviatorilor nr. 86, facem următoarele precizări menite să clarifice situația privind lucrările de "reabilitare, modernizare și refuncţionalizare imobil": planurile, simulările și imaginile interioare vehiculate în spațiul public, nu corespund documentației avizate, fiind rezultatul unor simple speculații", afirmă Regia în comunicatul oficial.


RA-APPS afirmă de asemenea că „sumele plătite pentru lucrările executate, până la data prezentei, sunt în cuantum de 2.100.000 lei”.


"Raportat la suma inclusă în contractul de execuție lucrări, precizăm că aceasta reprezintă valoarea maximală a lucrărilor, plățile aferente urmând a fi efectuate pentru lucrările real executate.


Estimarea lucrărilor, înainte de semnarea contractului, a fost efectuată după trecerea în revistă a degradărilor vizibile, și în baza costurilor lucrărilor de consolidare și amenajări la construcții de același tip și realizate în aceeași perioadă”, mai afirmă Regia în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5194 secunde