Rapper american, în stare critică după ce a fost împușcat în stomac

119
Rapper american, în stare critică după ce a fost împușcat în stomac - beaniesigel-1417886623.jpg
Rapperul american Beanie Sigel, în vârstă de 40 de ani, se află în stare critică, după ce a fost împușcat în stomac vineri dimineață, lângă locuința sa din Pleasantville, New Jersey, scrie Mediafax.
Potrivit unui raport publicat de NBC Philadelphia, rapperul a fost împușcat în stomac, în fața casei sale din Pleasantville, New Jersey, vineri dimineață, în jurul orei locale 9.20, informează contactmusic.com.
Sigel, pe numele său real Dwight Grant, a fost lovit în stomac de un glonț care i-a ieșit prin spate, potrivit ofițerului-șef de la poliția din Pleasantville. Cântărețul a fost transportat la un spital local, AtlantiCare Regional Medical Center, unde s-a constatat că rănile îi pun viața în pericol. Acesta se află în continuare într-o stare critică.
Potrivit unei declarații făcute de avocatul său, Fortunato Perri Jr., aparent, Sigel nu era ținta împușcăturii. Acesta se întorcea acasă, după ce își luase copiii de la școală, și a nimerit într-o altercație care avea loc în apropierea locuinței sale.
Numele atacatorului său nu se cunoaște deocamdată, dar o altă victimă, Umar Salahuddin, în vârstă de 22 de ani, a fost arestată și este interogată de poliție în legătură cu acest incident.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Un român a fost împușcat la Roma
Pagina a fost generata in 1.2978 secunde