TRAGEDIE la Școala de Maiștri Militari / Efortul medicilor a fost în zadar: militarul care s-a împușcat în cap A MURIT - UPDATE

1669
1
TRAGEDIE la Școala de Maiștri Militari / Efortul medicilor a fost în zadar: militarul care s-a împușcat în cap A MURIT - UPDATE - tragedie-1403156146.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Maistrul militar preda elevilor din Catedra de Electromecanică Navală. Se pare că instructorul se ocupa de formarea maiștrilor militari pentru prima funcție în specialitățile motoare și mașini navale și motoare și instalații electrice.

UPDATE - Reprezentanții Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale spun că militarul a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 7, de colegii săi.

"Nefericitul eveniment a avut loc în această dimineață, la ora 6.55. A fost găsit împușcat în cap, în zona tâmplei drepte. Era un om extraordinar, nu a creat niciodată probleme", a afirmat locotenentul comandor Valentin Nae, ofițerul de relații publice din cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu".

UPDATE - Lângă maistrul militar a fost găsit un bilet de adio în care cerea ca familia să-i fie anunțată discret.

UPDATE -  În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, maistrul militar s-a stins din viață.

UPDATE - Militarul se zbate între viață și moarte. Acesta se află la Terapie Intensivă, unde a fost resuscitat pentru a doua oară

UPDATE - Militarul care s-a împușcat în cap cu câteva ore în urmă era maistru militar. Acesta a folosit arma din dotare, un pistol Carpați.

Gest necugetat făcut de un cadru militar, în vârstă de 46 de ani, angajat al Școlii de Maiștri Militari de Marină din Constanța. Bărbatul a fost găsit, în această dimineață, de colegii săi într-o baltă de sânge. Bărbatul, care lucra din 1989 la SMMM, s-ar fi împușcat în  cap, lăsând la fața locului și un bilet de adio.

Acum, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili de unde avea bărbatul arma, dar și care este motivul pentru care a încercat să-și ia viața.

Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde se află în stare critică. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Comentează știrea

dr akon
19 iunie 2014
esti praf andreea

Politistii au deschis o ancheta ca sa vada de unde avea arma.Pai tot tu ai spus ca din dotare.Si apropos Parchetul Militar efectueaza ancheta.Esti pe dinafara

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4953 secunde