Sinucidere? Un tânăr de 22 de ani, găsit mort în apele Mării Negre

572
Sinucidere? Un tânăr de 22 de ani, găsit mort în apele Mării Negre - sinucidere-1401817426.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 22 de ani a fost găsit înecat în apele învolburate ale Mării Negre. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de scafandrii Serviciului Acțiuni Speciale București. Aceștia făceau scufundări pe lângă digul de pe plaja Modern când au văzut un corp care plutește. După ce l-au scos din apă, scafandrii au anunțat autoritățile. Polițiștii Secției 3 au ajuns imediat la fața locului, identificând ca-davrul și demarând o anchetă.

Oamenii legii spun că au găsit în buzunarele tânărului mai multe bancnote, un telefon mobil, actul de identitate, dar și o scrisoare de dragoste. În aceasta, iubita tânărului îi spunea faptul că îl iubește, că este singura ei iubire și că nu-și dorește să se despartă de el.

Oamenii legii spun că trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violență pe corp. Totuși, din primele cercetări se pare că trupul neînsuflețit stătea în apă de mai multe zile, însă nimeni nu l-a dat dispărut.

Robert Ursache avea 22 de ani și era din Constanța. Polițiștii încearcă acum să afle de ce tânărul s-a sinucis și dacă avea o familie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6566 secunde