IMAGINI ȘOCANTE / Drumul blestemat! Două studente în Anglia, moarte în același loc la un interval de câteva luni

9406
20

Articole de la același autor

Durere de nedescris în familia unei tinere de 21 de ani din Mangalia. Aceasta a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac, pe drumul care leagă Constanța de Mangalia. Cazul nu este unul singular: potrivit oamenilor legii, o altă tânără a murit cam în același loc, cu doar șase luni în urmă. 


Sfârșit tragic pe șoseaua care leagă Mangalia de Constanța, în apropierea Hergheliei Mangalia. O tânără de 21 de ani s-a stins din viață, fără ca medicii să mai poată face ceva pentru a o salva. Tânăra era studentă în Anglia și venise acasă, la mama sa, profesoară de limba engleză la un liceu din Mangalia. 


Apelul de urgență a venit din partea unor șoferi care circulau pe DN 39. Aceștia au observat cum mașina a încercat să evite un animal, însă a derapat și a intrat cu mașina într-un copac, așa că au sunat imediat la 112. Ajunși la fața locului, rutieriștii și ambulanțierii au avut de-a face cu o realitate cum-plită: o tânără de 21 de ani se afla decedată, captivă în propria-i ma-șină. În ciuda eforturilor medici- lor de a o resuscita, pentru Anca Cristina Miron nu s-a mai putut face nimic. 


A încercat să evite un câine 
Tânăra conducea ieri, în jurul orelor 15, un Opel pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța. La un moment dat, ajungând în apropierea Hergheliei Mangalia, în fața mașinii i-a ieșit un câine. Pentru a încerca să-l evite, șoferița a tras de volan, moment în care autoturismul a intrat în balans. N-a mai reușit să redreseze mașina, așa că a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. 


Medicii ajunși la fața locului au afirmat că tânăra de 21 de ani a murit pe loc, din cauza unor "leziuni incompatibile cu viața". Mai exact, aceasta a suferit răni majore la coloana vertebrală. 


Pompierii militari au ajuns la fața locului cu un echipaj de descarcerare pentru a-i putea scoate trupul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate ale mașinii. 


Polițiștii de la rutieră au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. Oamenii legii spun că și viteza excesivă a fost un factor care a influențat producerea accidentului. Pe de altă parte, cei care o cunosc pe Anca Cristina Miron au fost șocați la auzirea veștii că nu mai este. Apropiații au numai cuvinte de laudă la adresa tinerei, pe care o considerau "extrem de studioasă, cuminte și de o bunătate rar întâlnită". 


Coincidență sau blestem? 
Drumul care leagă Constanța de Mangalia pare a fi blestemat. Oa-menii legii spun că acest caz nu este unul singular. În luna decembrie a anului 2013, cu doar șase luni în urmă, o altă tânără și-a găsit sfârșitul în urma unui alt accident rutier, produs în apropierea acestui loc. Atunci, o altă tânără, tot studentă în Anglia, a murit din aceeași cauză și în aceleași împrejurări. 


Pe 30 decembrie 2013, Andreea Iulia Movilă, de 20 de ani conducea dintre Pecineaga spre Dulcești, dar la intrare în sat, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției, iar mașina s-a răsturnat în afara carosabilului.


Potrivit martorilor, mașina s-a dat peste cap de mai multe ori, iar tânăra a murit la fața locului. Tânăra era studentă la Universitatea Brighton din Marea Britanie și venise acasă pentru a petrece sărbătorile alături de familie. 


Comentează știrea

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
..........
3 iunie 2014
mihai

Acum sarlele de preoti o sa ii minta familia fetei cu: Voia Domnului...Asa a vrut EL...A luat 0 la el... X gogosi pt a mai ciupi un ban cinstin la inmormantare, Dumne Zeu te ajuta la necaz? cam cand? NICIODATA nu te ajuta la necaz! acet Zeu imaginar aduce galbeni foarte multi in visteria aurorilor de drept

noni
3 iunie 2014
intai de toate condoleante familiei

In al doilea rand, alt blestem in afara de acela ca traim intr-o tara in care animalele au mai multe drepturi decat oamenii, nu vad. In ce tari mai umbla animalele libere pe strazi ? Am vazut cai loviti, caini, etc, e normal ? Instinctul te face sa tragi de volan, la scoala de soferi spune clar ca atunci cand un impact pare inevitabil, mai ales cu un animal, pastrezi directia, te tii de volan si speri sa nu mori tu in impact, intri in el reducand viteza cat mai mult. Daca intra pe contrasens si mai omora si pe altii ? Acum o mama i-si plange copilul si animalul e bine mersi. Multumesc Romania, multumesc politicienilor si iubitorilor extremisti de animale. Sper sa nu am de a face cu voi. Dumnezeu sa o ierte, ca realitatea romaneasca nu a iertat-o !

Daniel
3 iunie 2014
VITEZA

Daca nu s-ar conduce cu vieza excesiva numarul si consecintele accidentelor ar fi redus. Dar maniacii vitezei cred ca ei sunt nemuritori.

Gelu
3 iunie 2014
Trist

A evitat sa ia viata unui caine si a platit cu viata ei. Nu vreau sa comentez aceasta decizie a ei, putea sa omoare cainele si sa scape, dar asta e. Intrebarea de un milion este ce cauta cainele pe strada si cine e de vina pentru asta ? Daca raspundem la intrebare, gasim si vinovatul si-l tragem la raspundere. Dar nu se va intampla asa, dupa logica celor care ne conduc cainele si/sau mortul e de vina asa ca putem spune ca s-a rezolvat si problema asta. Trist intr-adevar...

marketglory
3 iunie 2014
marketglory

www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 50 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi.

This Internet page
6 iunie 2014
This Internet page

best e juice Stiri Eveniment : IMAGINI ȘOCANTE / Drumul blestemat! Două studente în Anglia, moarte în același loc la un interval de câteva luni | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online This Internet page http://patriciaschroeder.com/dekang-likit/esmoker-has-threatened-tobacco-company-business.asp

published here
7 iunie 2014
published here

e-liquid calculator Stiri Eveniment : IMAGINI ȘOCANTE / Drumul blestemat! Două studente în Anglia, moarte în același loc la un interval de câteva luni | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online published here http://temp.coradvantage.org/dekang-e-cigarette/cigarette-realm-through-e-cigarette-liquid-reviews.asp

visit the following post
14 iunie 2014
visit the following post

hermes evelyne bag replica uk Stiri Eveniment : IMAGINI ȘOCANTE / Drumul blestemat! Două studente în Anglia, moarte în același loc la un interval de câteva luni | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online visit the following post http://giorgiosogari.com/hermes/fake-hermes-purses-hermes-birkin-bag-best-replica-3044.asp

jordan 4 fear
18 iunie 2014
jordan 4 fear

bred 11s http://www.myshoesonlines.com/ http://www.myshoesonlines.com/ concord 11s[url=http://www.myshoesonlines.com/][b]jordan 5 bel air for sale[/b][/url] jordan 4 fear

such a good point
18 iunie 2014
such a good point

best hermes birkin replica bag Stiri Eveniment : IMAGINI ȘOCANTE / Drumul blestemat! Două studente în Anglia, moarte în același loc la un interval de câteva luni | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online such a good point

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.563 secunde