Război Israel-Hamas. Cel puţin 20 de morţi în bombardarea unei şcoli în nordul Fâşiei Gaza

3898
Război Israel-Hamas. Cel puţin 20 de morţi în bombardarea unei şcoli în nordul Fâşiei Gaza - skynewsgazaisraelunschool6345899-1699082704.jpg

Articole de la același autor

Cel puţin 20 de persoane au fost ucise şi alte zeci rănite într-un atac "ţintit"asupra unei şcoli din nordul Fâşiei Gaza, a anunţat sâmbătă dimineaţa Ministerul Sănătăţii al Hamas din teritoriul palestinian, relatează AFP.

"Douăzeci de martiri şi zeci de răniţi au sosit la spitalul al-Chifa din oraşul Gaza, după atacul ţintit asupra unei şcoli transformate într-o tabără pentru persoane strămutate în zona al-Saftaoui, în nordul Fâşiei Gaza", a declarat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat. "Mai multe obuze de mortier au căzut asupra şcolii care a fost vizată direct", a adăugat sursa citată.

Speranţa unei încetări temporare a focului între Israel şi gruparea islamistă Hamas s-a stins vineri, după refuzul premierului israelian Benjamin Netanyahu, în ciuda încercărilor de mediere ale secretarului de stat american Antony Blinken, care a ajuns la Tel Aviv pentru a treia oară de la izbucnirea războiului. "Continuăm (ofensiva) cu toate forţele noastre, iar Israelul refuză un armistiţiu temporar care nu include eliberarea ostaticilor noştri", a transmis Netanyahu după o întâlnire cu Blinken. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4625 secunde