Recep Tayyip Erdogan ar fi suferit un infarct! Administraţia prezidenţială reacţionează dur

296
Recep Tayyip Erdogan ar fi suferit un infarct! Administraţia prezidenţială reacţionează dur - erdogan-1682578012.jpeg

Articole de la același autor

Centrul de Combatere a Dezinformarii, înființat sub egida departamentului de comunicații al administrației președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, a negat versiunea conform căreia acesta ar fi suferit un infarct și ar fi fost internat în spital.

"Alegațiile potrivit cărora președintele Erdogan a avut un atac de cord și a fost internat în spital nu sunt adevărate. Președintele va participa la ceremonia primei încărcări de combustibil la centrala nucleară Akkuyu, care va avea loc mâine, printr-o transmisie în direct", a spus centrul la pagina lui de Twitter.


De asemenea, administrația prezidențială a respins cu fermitate afirmațiile nefondate conform cărora starea de sănătate a liderului turc se deteriorează.

„Respingem cu fermitate aceste afirmații nefondate cu privire la sănătatea președintelui nostru Recep Tayyip Erdogan. Mâine, președintele nostru va participa la lansarea centralei nucleare Akkuyu prin videoconferință. Indiferent cât de mult se implică în dezinformare, nu se va putea schimba faptul că națiunea turcă își susține liderul și că Recep Tayyip Erdogan și Partidul Justiției și Dezvoltării vor câștiga alegerile pe 14 mai”, a spus administrația într-un comunicat postat pe pagina sa oficială de Twitter.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7283 secunde