Regina Angliei cere schimbarea legislației succesiunii regale

1800
4
Regina Angliei cere schimbarea legislației succesiunii regale - reginaangliei-1336932589.jpg
Kate Middleton și prințul William sunt pe punctul de a provoca anularea uneia dintre cele mai vechi norme constituționale brita-nice aflate încă în vigoare - o barieră în calea egalității dintre sexe -, după ce suverana britanică a anunțat că vrea să modifice legislația din domeniul succesiunii regale. Amendamentul va pune capăt astfel actualului sistem succesoral britanic potrivit căruia cel mai mare dintre fiii suveranului britanic primește automat dreptul de a urca pe tron, chiar dacă are o soră mai în vârstă decât el, informează contactmusic.com.
Grație viitoarei legi, dacă prințul William și Kate Middleton vor avea copii, primul născut va deveni automat moștenitorul tronului britanic, indiferent dacă este băiat sau fată.
Potrivit tabloidului Daily Mail, regina Elizabeth a II-a s-a adresat Parlamentului britanic, miercuri, rostind o alocuțiune în care a confirmat faptul că guvernul va introduce un proiect de lege prin care să se anuleze vechea normă, aflată în vigoare din anul 1688. Suverana britanică a vorbit pentru prima oară despre intenția ei de a modifica această lege încă din octombrie 2011, însă anunțul pe care l-a făcut miercuri în Parlament reprezintă primul demers oficial făcut în acest sens de suverana britanică.


Comentează știrea

Mardare
14 mai 2012
Pentru CRINA de ieri si toti agramatii PDL-isti :

asa si? Radu Mazare este intradevar infectat cu sida de 8 ani, iar viata ii este oricum limitata. Vai ce stire noua. O stie si Nicusor Constantinescu, insa totul este tinut evident sub tacere, in mare din motive politice. Oricum asemenea lucruri nu se dau public, cu una cu alta. Uitati-va la fata lui de aproape si la structura epidermei. Este primul lucru dupa care poti sa iti dai seama de starea agravata in care se afla Radu. Pielea sa este scorojita, edilul folosind machiaj si fond de ten pentru a-si cosmetiza semnele de deteriorare fizica, din ce in ce mai vizibile. De asemenea, boala ii determina o slabire continua a organismului si o pierdere in greutate accentuata. Uitati-va la picioarele sale, vor ajunge treptat piele si os. Iar asta nu e de ras. Omul trebuie sa se tina de sport si sa aiba o nutritie extrem de echilibrata. Acum cativa ani de zile, aparusera zvonuri in media ca Mazare ar fi fost in Brazilia sa-si schimbe ficatul. S-a facut o gramada de zarva mizerabila si galceava propagandista, insa nimic nu a fost clarificat. Acum insa s-a aflat ca el de fapt fusese atunci la clinica din Sao Paulo, unde i-a fost detectata maladia si unde se deplaseaza periodic pentru control. Asta ca sa nu mai vorbeasca lumea despre faptul ca ar avea afaceri ilegale si hoteluri de lux in Brazilia. De asemenea, in Madagascar exista o clinica vestita izolata de mass-media, subventionata de rusi si chinezi, pentru research-ul evolutiei si tratamentul bolii. Mazare a devenit astfel interesat de institutie, unde isi face tratamente si proceduri pentru incetinirea procesului. Asadar, sa nu mai fim rai totusi. Omul chiar se lupta cu viata. El nu merge acolo in vacante sau pentru distractie, ci pentru tratament. Iar ca primar a fost bun, chiar daca nu i-au iesit toate cele planificate si in pofida faptului ca este criticat non-stop. Fiti sinceri cu voi si uitati-va la oras si cate s-au facut in mandatul sau. Care alt primar a mai ajutat batranii ca el? Hai sa incercam sa nu mai judecam omul cu una cu doua, caci fiecare este cu necazurile sale in viata. Iar boala sa nu este motiv de gluma.

x
28 mai 2012
xx

I-al de barbat si sa traiti fericiti impreuna in Madagascar, sa aveti o viata frumoasa, dar departe de noi....

Răspuns la: Pentru CRINA de ieri si toti agramatii PDL-isti :
Adăugat de : Mardare, 14 mai 2012
asa si? Radu Mazare este intradevar infectat cu sida de 8 ani, iar viata ii este oricum limitata. Vai ce stire noua. O stie si Nicusor...
pupala-i in cur
28 mai 2012
pe Mazare

dupa mesajul tau , m-a apucat o mila si o simpatie....scarbele dracului...nu am avut nevoie niciodata de voi, de ce am avea de aici in colo ??

Răspuns la: Pentru CRINA de ieri si toti agramatii PDL-isti :
Adăugat de : Mardare, 14 mai 2012
asa si? Radu Mazare este intradevar infectat cu sida de 8 ani, iar viata ii este oricum limitata. Vai ce stire noua. O stie si Nicusor...
KKK
31 mai 2012
Adevaratul RSM

Numai niste mediocrii si sunt multi din pacate, pot crede in imaginea atat de falsa a "primarului play boy"! RSM este un om extrem de serios, responsabil, care si-a impus in mod categoric si pozitiv personalitatea asupra Constantei. Este evidenta starea precara a sanatatii sale, dependenta fata de un anumit regim medical, fata de prezenta continua mamei sale. Chiar nu se observa o anume deznadejdie, cedare in ochii sai, cauzate de lupta zilnica cu o boala? Cu adevarat, RSM mai doreste doar, sa faca ceva deosebit pentru oras! Nu stiu ce boala il macina, dar este cert ca Primaria i-a macinat sanatatea intr-un mod ireversibil. Acest al patrulea mandat pe care il va castiga lejer si pe buna dreptate, nu este rodul unei dorinte personale, ci a sistemului pe care el insusi l-a creat. Daca macar unul din acesti jalnici pretendenti la Primaria urbei, ar fi avut un dram de creier, ar fi trebuit sa inteleaga acesta stare si sa-l atace, nu pe"nerealizari", caci are prea multe realizari, ci pe aceasta componenta a "uzurii" naturale impusa de cei 12 intr-o primarie complicata ca cea a unui oras precum al nostru. Si o ultima observatie. Ce ati auzit despre unicul sau fiu, in sens negativ? Despre fiul "celui mai zurbagiu Primar"? Cu un tata atat de puternic, nu ar fi fost de mirare, in nota lcala si nationala, sa tot vorbim despre"beizadeaua lu' Mazare"! Eu nu am auzit nimic. Analizati trasaturile tanarului Mazare. Sunt clar trasaturile unui copil crescut intr-un sistem corect de valori, impus de o educatie aproape spartana de catre tatal sau.Acesta este adevaratul RADU STEFAN MAZARE,nu circarul ieftin perceput de vulg.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5139 secunde