Robert de Niro a dat vestea cea mare. A devenit tată pentru a șaptea oară

167
Robert de Niro a dat vestea cea mare. A devenit tată pentru a șaptea oară - robert-3-1683644025.jpg

Articole de la același autor

Robert De Niro a anunțat săptămâna aceasta că a devenit tată pentru a șaptea oară. Actorul a șocat pe toată lumea în timpul unui interviu, unde a ales să dea vestea cea mare.


Actorul a fost întrebat de un reporter de la ET Canada, cum este să fii tată a șase copii. Atunci, spre uimirea tuturor, vedeta a dezvăluit că nu are șase, ci șapte copii. De Niro a împărtășit cu fanii faptul că recent a devenit tată pentru cel de-al şaptelea copil, însă nu a dezvăluit și numele sau sexul acestuia, potrivit DailyMail.


„Sunt iar tată”, a spus el. Actorul în vârstă de 79 de ani, laureat cu Oscar, nu a dezvăluit identitatea mamei bebelușului său, dar toată lumea știe că ultima oară a avut o relație cu instructorul de arte marțiale Tiffany Chen. Au fost fotografiați ținându-se de mână în iulie 2022.


Interviul în care a dat vestea a avut loc săptămâna aceasta, când promova noul său film “About My Father”.


Robert are doi copii: Drena, 51 de ani, și Raphael, 46 de ani, cu fosta sa soție Diahnne Abbott. Și mai are doi copii cu Grace: Elliot, 25 de ani, și Helen, 11 ani. De asemenea, el este tatăl gemenilor Aaron și Julian, în vârstă de 27 de ani, cu fosta iubită, Toukie Smith.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7118 secunde