Concurs Roberto Iancu a semnat pe trei ani cu Farul

418

Articole de la același autor

FC Farul a realizat, ieri, primul transfer al verii, obținând semnătura lui Roberto Iancu (26 de ani), de la Progresul București. Roberto, care poate juca mijlocaș stânga sau dreapta, a semnat pe trei ani cu Farul, iar azi va intra în programul echipei. Fotbalistul este născut chiar în Constanța, pe 26 martie 1982, are 1,70 m înălțime și 66 kg greutate.
Ion Marin a spus, la conferința de presă de ieri, că "Farul este în discuții avansate cu doi jucători din țară, fiind posibil ca mâine (n.n. - astăzi) sau poimâine (n.n. - mâine) să se semneze documentele". Constănțenii s-au mișcat însă mai repede și, după antrenamentul de ieri, s-au parafat documentele. Tot ieri, au existat discuții și cu mijlocașul Marius Croitoru, de la Steaua, dar, aseară, transferul la Farul nu avea șanse prea mari de reușită. De asemenea, în cursul acestei săptămâni, se așteaptă confirmări și de la jucători din străinătate, după cum mai sunt urmăriți și alți jucători din România.
Tehnicianul farist a mai declarat că mijlocașul Dinu Todoran are o ofertă clară de la Unirea Urziceni.
"Rămâne să o analizăm și să decidem dacă Dinu va pleca sau nu. Condiția este să reușim să achiziționăm jucător sau jucători de certă valoare care să-l înlocuiască pe Todoran. Nu ne interesează un schimb de fotbaliști cu Unirea Urziceni", a declarat "Săpăligă".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0322 secunde