Româncă moartă în accidentul de autocar din Spania

234
Româncă moartă în accidentul de autocar din Spania - romancamoarta-1458585550.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Externe își exprimă regretul pentru victimele accidentului de autocar care a avut loc duminică în Spania, printre care se numără și o studentă româncă.


"Exprimăm profundul regret pentru victimele accidentului de autocar din Spania, printre care și o studentă româncă. Sincere condoleanțe familiei", a postat MAE pe contul de Twitter.


Cel puțin 13 persoane au murit, iar alte 34 au fost rănite duminică într-un accident, în nordul Spaniei, în care a fost implicat un autocar la bordul căruia se aflau 57 de persoane, inclusiv studenți străini care se întorceau de la un festival de artificii, potrivit unor oficiali, a relatat AP online.


Între pasageri se aflau atât spanioli, cât și străini din peste 15 țări, au anunțat autoritățile spaniole.


Inițial, un purtător de cuvânt al Guvernului catalan, Jordi Jane, a declarat că 14 persoane au murit în accident, însă ministrul spaniol de Interne Jorge Fernandez Diaz a confirmat ulterior un bilanț de 13 morți. El a precizat că 28 de pasageri primeau îngrijiri medicale în spitale locale, iar alții au primit primul ajutor la locul accidentului.


Autocarul pare că s-a izbit de bariera din dreapta, pe autostrada AP7, după care s-a răsturnat și s-a lovit de bariera care desparte cele două sensuri, a declarat Jane, un purtător de cuvânt din provincia Catalunia, în nordul Spaniei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.488 secunde