Românii infractori din Franța schimbă tactica: Scot copiii la înaintare

175
Românii infractori din Franța schimbă tactica: Scot copiii la înaintare - tigani-1311596860.jpg

Articole recomandate

În Paris, este suficient să traversezi cartierele turistice pentru a constata schimbarea climatului. Băieți și fete se învârt în jurul marilor magazine și siturilor istorice, unii părând că-și urmăresc prada, alții traversând prin mulțime în toate direcțiile, de pe un trotuar pe altul.
De la Paris la Marsilia, "delicvența română" dă bătăi de cap autorităților franceze, un raport al poliției arătând că în capitala Franței numărul cetățenilor români a crescut, în primele șase luni ale acestui an, cu peste 70 la sută față de aceeași perioadă a anului trecut, relatează Le Figaro, citat de Mediafax.

Raportul poliției arată că numărul cetățenilor români a crescut la Paris cu 72% în prima jumătate a acestui an, față de perioada similară a anului trecut, ajungând la 5.860, față de 3.294 în primele șase luni din 2010.

Această delincvență, de cele mai multe ori comisă de tineri, ia toate formele, de la furtul de portofele, la escrocherii care au la bază acte caritabile, trecând la furtul din diferite spații, la prejudicii cauzate persoanelor în vârstă care utilizează bancomatele.

Mai nou, aceasta vizează telefoanele mobile lăsate imprudent pe mesele de pe terase sau din bistrouri și, în același timp, se dezvoltă furtul de cupru, al cărui preț este în creștere pe piață.
Citeste mai departe



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8383 secunde