Roxana Briban și-a tăiat venele și a înghițit medicamente, în final asfixiindu-se cu o pungă

508
Roxana Briban și-a tăiat venele și a înghițit medicamente, în final asfixiindu-se cu o pungă - 0d076d0315a6b94e56e903f7fdbef3e9.jpg
Soprana Roxana Briban a încercat mai întâi să-și taie venele și a înghițit mai multe medicamente, în final asfixiindu-se cu o pungă pe care și-a pus-o pe cap, se arată în raportul întocmit de medicii legiști în acest caz, informează Mediafax.ro.
Sicriul cu trupul neînsuflețit al Roxanei Briban, care a murit sâmbătă, a fost transportat la capela bisericii Herăstrău, unde cei interesați pot să îi aducă sopranei un ultim omagiu până marți, la 10.30, când va avea loc înmormântarea, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandru Briban, soțul artistei.

Totodată, Alexandru Briban a spus că a respins oferta Operei Naționale București (ONB), care a anunțat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că pune la dispoziție, luni, între orele 12.00 - 16.30, spațiul foaierului instituției pentru a fi depus sicriul cu trupul neînsuflețit al sopranei Roxana Briban.

"Sub nicio formă nu ne interesează să depunem sicriul la Operă. Directorul Operei a distrus-o și ea l-a urât. Trebuia să-i dea spectacole, nu un loc în foaier. Prietenii și colegii pot să o vadă la capela bisericii Herăstrău", a spus Alexandru Briban.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010
Stire din Actual : Rusia, vânzări record de armament
Pagina a fost generata in 1.5711 secunde