Rusia obține acces la zăcămintele Coreei de Nord, după ce a anulat datoria Phenianului

163
1
Rusia obține acces la zăcămintele Coreei de Nord, după ce a anulat datoria Phenianului - companiepetrolieraromaniamaiarez-1401974148.jpg

Articole recomandate

Rusia obține acces la zăcăminte de materii prime, în Coreea de Nord, după ce a anulat datoria acestei țări, a anunțat ministrul pentru Dezvoltarea Extremului Orient rus.

Președintele rus Vladimir Putin a promulgat în mai o lege care anulează 90% din datoria în valoare de 11 miliarde de dolari a Phenianului, datând din perioada sovietică.

"Decizia anulării datoriei Coreei de Nord ne-a permis să soluționăm o serie de probleme pe care nu le puteam rezolva", a declarat Aleksandr Galușka, citat de agenția oficială RIA Novosti.

Potrivit ministrului, Phenianul ar putea deschide Moscovei accesul la anumite zăcăminte, în vederea rambursării, notează Mediafax.

Comentează știrea

visit the following internet site
24 iunie 2014
visit the following internet site

hermes birkin for sale dubai Stiri Actual : Rusia obține acces la zăcămintele Coreei de Nord, după ce a anulat datoria Phenianului | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online visit the following internet site http://www.iescamp.com.br/hermes-handbag/hermes-birkin-for-sale-ebay-2941.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3391 secunde