Primarul Cristian Radu, prezent la ședința Asociației de Părinți de la Liceul "Ion Bănescu"

100
Primarul Cristian Radu, prezent la ședința Asociației de Părinți de la Liceul

Articole de la același autor

La Liceul Tehnologic "Ion Bănescu" Mangalia s-a desfășurat, ieri, ședința Asociației de Părinți a liceului, la care s-au prezentat rezultatele proiectului de consiliere parentală "Părinți responsabili, copii inteligenți!". Proiectul a fost derulat de Alina Băiașu, profesor psiholog, în perioada noiembrie-mai 2014, cu un grup-țintă de 15 părinți ai claselor a IX-a – a XII-a. S-a evidențiat faptul că părinții din grupul-țintă s-au implicat activ în activitățile proiectului care a vizat îmbunătățirea practicilor parentale în relația cu copiii și au fost apreciați prin înmânarea de diplome.


Directorul liceului, prof. Corina Mihalache, a prezentat un raport al activităților educative extrașcolare derulate pe parcursul semestrului al II-lea: găzduirea Olimpiadei Naționale din aria curriculară "Tehnologii", Proiectul Educativ Județean "Stil de viață sănătos", Concursul de proiecte ale elevilor "Alege viața!", Proiectul Educativ privind orientarea carierei "Tranziția de la statutul de elev la cel de angajat", derulat împreună cu DMHI, Săptămâna Națională a Voluntariatului etc. 


Părinții au primit mulțumiri pentru sprijinul permanent acordat școlii: implicarea, alături de elevi, în activitățile de voluntariat, recunoașterea meritelor elevilor buni la învățătură prin oferirea de burse de merit în valoare de 300 lei, susținerea elevilor în învățare prin crearea de condiții tehnice (achiziționarea unei imprimante și a unui videoproiector).


La ședința asociației a fost invitat și primarul Cristian Radu care a subliniat rolul primăriei în crearea și dezvoltarea condițiilor optime pentru desfășurarea procesului de învățământ, afirmând că educația, învățământul constituie unul dintre principalele puncte de interes ale Primăriei pentru dezvoltarea viitoare a orașului. La final, edilul a oferit asigurări privind sprijinul acordat de primărie pentru securizarea perimetrului școlii (repararea gardului), ecologizarea curții școlii, îmbunătățirea sistemului de monitorizare video din școală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5151 secunde