Emil Ghinea, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Viteză în Coastă

178
Emil Ghinea, medaliat cu bronz  la Campionatul Național de Viteză în Coastă - emil-1401820639.jpg

Articole de la același autor

Pilotul Emil Ghinea, din Man-galia, a repurtat o nouă victorie la Campionatul Național de Viteză în Coastă de la Rânca (Gorj), obținând locul al treilea în clasamentul celor mai buni sportivi ai campionatului. 


Prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2014, desfășurată în perioada 17-18 mai, a reunit la start peste 60 de piloți. Susținut de Primăria și Consiliul Local Mangalia, Emil Ghinea s-a remarcat din nou în competițiile de profil, demonstrând că pasiunea pentru acest sport și îndârjirea cu care stăpânește volanul îl propulsează mereu pe culmile succesului. De altfel, sportivul a reușit sa-și adjudece, toamna trecută, titlul de campion al Clasei H3 la Trofeul Râșnov, cu o etapă înainte de finalul sezonului. 


Traseul pe care s-a desfășurat concursul de la Rânca a avut o lungime de 5,025 kilometri pe un sector de drum din DN 67C, între Novaci și Rânca. Acesta s-a dovedit a fi destul de dificil de parcurs, cu o pantă maximă de 12% și o diferență de nivel de 342 de metri. De asemenea, virajele la dreapta au fost 12, iar la stânga, 13. 


Campionul Mangaliei a reușit să parcurgă cu bine traseul, iar pentru victoria sa a primit din partea organizatorilor o cupă acordată în cadrul festivității de premiere care a avut loc la Novaci, județul Gorj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7703 secunde