S-a săturat de imigranți! Germania pregătește EXPULZĂRI

413
S-a săturat de imigranți! Germania pregătește EXPULZĂRI - berlinsteaggermaniagermania76247-1401617943.jpg

Articole recomandate

Imigranții vinovați de abuz în sistemul social german ar putea fi expulzați pentru o perioadă de până la cinci ani. Acestea sunt prevederile unui nou proiect de lege, care va fi semnat probabil la începutul lunii iunie, potrivit Deutsche Welle.


"Germania nu e o uniune socială", declara cancelara Angela Merkel înainte de alegerile europarlamentare. "Nu dorim să oferim ajutoare de șomaj unor cetățeni europeni în căutare de locuri de muncă în Germania. Vrem să eliminăm abuzul", a adăugat șefa executivului de la Berlin.


Controversatul proiect de lege a ajuns pe agenda politică de la Berlin, după ce Curtea Europeană de Justiție respinsese plângerea unei românce din Leipzig, care a solicitat ajutor social, fără să fi lucrat vreodată pe teritoriul statului german. Dar schimbarea legislativă vine și pe fondul campaniei "Cine abuzează zboară", inițiată recent de Creștin-Socialii din Bavaria (CSU) și îndreptată în special împotriva așa-numitei imigrații a sărăciei din România și Bulgaria.


Dincolo de pedepsele dure pentru abuz în sistemul social german, proiectul de lege mai prevede și expulzarea cetățenilor europeni care nu își găsesc un loc de muncă în primele șase luni de ședere în Republica Federală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.357 secunde