Sârbii au inspectat stadionul "Farul"

353
O delegație sârbă a venit, miercuri seară, la Constanța, pentru o vizită tehnică, în perspectiva partidei România - Serbia, de pe 28 martie.

Trimișii federației de la Belgrad au fost team managerul echipei naționale a plavilor, Aleksandar Boskovic, și șefa agenției de turism cu care colaborează oficial FSF.
La sosirea pe litoral, oaspeții s-au cazat la hotelul "Vega" din Mamaia, cel care va găzdui echipa Serbiei, iar ieri, au inspectat și alte hoteluri, pentru cazarea ziariștilor, a VIP-urilor sau a sponsorilor.
Tot ieri, sârbii au vizitat și stadionul "Farul", pe care se va juca, pe 28 martie, meciul România - Serbia. Reprezentanții FSF au fost însoțiți, din partea Federației Române de Fotbal, de Mircea Mihail și Paul Zaharia, iar gazde, la stadion, le-au fost Lucian Codrean Pîra, directorul executiv al Farului, Viorel Stoica, directorul sportiv al clubului, și Constantin Stamate, directorul de organizare al "rechinilor".
"La stadion, sârbii au cules informații. A fost o vizită tehnică. Am pus la punct detalii referitoare la bilete, s-au interesat de facilitățile de la masa presei, de locurile rezervate suporterilor sârbi, au văzut vestiarele. Au întrebat cum va fi gazonul la ora meciului și le-am spus că se va prezenta în condiții optime", a declarat Paul Zaharia, președintele Comisiei pentru mass-media a FRF.
"Eu cred că gazonul va fi excelent pe 28 martie, ca și la celelalte meciuri precedente ale Naționalei. Acum e perioadă de iarnă, a fost când mai rece, când mai cald și vegetația nu a pornit, iar când acest lucru se va întâmpla, vom începe și noi tratamentele. Nu avem de ce să ne facem probleme", a spus și Lucian Codrean Pîra.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5457 secunde