Sarkozy renunță la politică dacă pierde alegerile

223
Sarkozy renunță la politică dacă pierde alegerile - sarkozy-1331221076.jpg
Președintele Franței, Nicolas Sarkozy, care se află în urma rivalului său socialist, François Hollande, în sondajele de opinie, a declarat, ieri, că va renunța la politică în cazul în care pierde alegerile prezidențiale, care se vor desfășura în două tururi de scrutin, la 22 aprilie și la 6 mai, informează Agerpres.

Într-un interviu radio-televizat pentru RMC și BFM TV, candidatul conservator nu a precizat cu ce anume ar intenționa să se ocupe în caz că pierde alegerile, dar, întrebat dacă renunță la politică în caz de eșec electoral, Sarkozy a fost tranșant: "Da, voi face altceva. Ce anume, încă nu știu".

Totodată, conștient că pe 8 martie se sărbătorește Ziua Femeii, Sarkozy a spus că, dacă va câștiga, va crea o agenție publică a cărei misiune va fi să se asigure că femeile divorțate de soți și care au în grijă copii vor încasa pensiile alimentare. "Sunt atâtea pensii alimentare care nu sunt plătite", a comentat Sarkozy, adăugând că această agenție "va ușura viața acestor mame care trăiesc de pe o zi pe alta", deoarece Fiscul deține informații financiare despre tați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Februarie 2012
Stire din Actual : CUTREMUR puternic în Franța
Pagina a fost generata in 0.3306 secunde