Șase autoturisme au ars într-o parcaredin Constanța

667
ase mașini au fost avariate, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui incendiu izbucnit într-o parcare din Constanța, locatarii cartierului fiind treziți din somn de o explozie puternică.
Din primele cercetări, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea Constanța au stabilit că focul a pornit de la un autoturism Volkswagen Polo, cu numărul de înmatriculare B 58 RKF, proprietatea lui Mihai Bonati.
Deocamdată, nu se știe dacă focul a fost provocat de o persoană sau s-a produs din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică.
Din rezervorul mașinii s-a scurs motorină, iar, în urma unei explozii, alte cinci mașini aflate în parcare au fost serios avariate.
Echipajele ISU Dobrogea au intervenit pentru stingerea incendiu-lui, reușind să lichideze flăcările în câteva minute. Din cele șase autoturisme afectate, unul a ars complet, iar celelalte au fost avariate parțial. Doar două din cele cinci autoturisme aveau asigurare. Pompierii și polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauza incendiului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1616 secunde