Șase oameni au murit în timpul pelerinajul de la Mecca din cauza căldurii

281
Șase oameni au murit în timpul pelerinajul de la Mecca din cauza căldurii - mecca-decese-de-caldura-1718548887.jpg

Articole de la același autor

Căldura extremă din Arabia Saudită a ucis șase oameni care se aflau la pelerinajul de la Mecca. Decesul oamenilor a fost confirmat sâmbătă de Ministerul de Externe din Iordania.


Șase pelerini iordanieni au murit din cauza căldurii extreme în timpul pelerinajului de la Mecca, unde temperaturile au atins aproape 50 de grade Celsius.


Tragedia a fost confirmată sâmbătă de Ministerul de Externe din Iordania, care a subliniat că toți cei decedați se aflau în Arabia Saudită pentru a participa la cel mai mare pelerinaj religios din lume.


Autoritățile saudite au mobilizat resurse semnificative pentru a face față temperaturilor extreme, inclusiv 1.600 de angajați medicali specializați și 5.000 de voluntari din sectorul sănătății pentru a oferi primul ajutor pelerinilor afectați de căldură.


Pelerinajul de la Mecca atrage anual milioane de credincioși, iar în acest an, participă aproximativ 1,8 milioane de pelerini, ceea ce face gestionarea unei astfel de situații o provocare majoră pentru autorități.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0192 secunde