Scandal la Eurovision. Ucraina acuză propriul juriu că nu a dat voturi Poloniei și Lituaniei

430
Scandal la Eurovision. Ucraina acuză propriul juriu că nu a dat voturi Poloniei și Lituaniei - scandaljp-1652710127.jpg

Articole de la același autor

Scandalul votului la Eurovision ia amploare. După ce România și alte 5 țări au fost acuzate că au încercat să manipuleze votul juriului și acesta a fost anulat, ministrul ucrainean al Culturii sugerează că nici juriul din țara sa n-a votat corect. Oleksandr Tkachenko a catalogat drept "o adevărată ruşine" faptul că juriul din ţara sa n-a dat niciun punct Poloniei şi Lituaniei, potrivit Realitatea.net


"Dragi popoare din Polonia şi Lituania, să dăm ţărilor voastre 0 puncte de la juriul din Ucraina la Eurovision este o adevărată ruşine. Aţi obţinut 12 puncte de la ucraineni. Vă suntem etern recunoscători vouă, victoria noastră este comună: la Eurovision, învingem împreună duşmanul", a scris Tkachenko într-o postare pe Twitter.

Recția oficialului ucrainean vine în plin scandal legat de anularea voturilor juriilor din România, Azerbaijan, Georgia, Muntenegru, Polonia și San Marino.


Potrivit unor precizări ale TVR, țara noastră "nu a primi vreo comunicare referitoare la eventuale suspiciuni sau intenţia organizatorului de a opera modificări asupra votului juraţilor României".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2565 secunde