Schimb de prizonieri care vizează sute de persoane

112
Schimb de prizonieri care vizează sute de persoane - antiteroucraina-1419665855.jpg

Articole recomandate

Kievul și separatiștii proruși au început vineri un schimb de prizonieri care vizează sute de persoane, în cadrul unui acord încheiat miercuri la Minsk. Acest schimb, care a început prin grupuri de câte zece prizonieri în apropierea orașului Kostiantinivka, situat la 45 de kilometri nord de bastionul rebel Donețk, vizează un total de 222 de rebeli și 150 de ucraineni.

Prizonierii, îmbrăcați în civil și ținând saci în mâini, erau așezați în rânduri, unii în fața celorlalți, la 100 de metri distanță.

Mai mulți reprezentanți ai Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) au observat scena, care s-a derulat pe un drum luminat de farurile câtorva mașini.

Reprezentanții Kievului și ai separatiștilor au citit numele persoanelor vizate înainte de a efectua schimbul. Prizonierii prezentați de rebeli erau deținuți în regiunea Donețk, a declarat reprezentanta separatiștilor, Daria Morozova. Potrivit acesteia, schimbul de prizonieri din republica separatistă vecină Lugansk urmează să aibă loc sâmbătă, scrie mediafax.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4909 secunde