Șchiopu și Laurențiu Florea, sărbătoriți de Farul în Cipru

483
Doi dintre jucătorii Farului, stoperul Cristian Șchiopu și fundașul stânga Laurențiu Florea, își sărbătoresc zilele de naștere în acest week-end. Ca în fiecare an, momentul îi găsește în pregătire cu Farul, colegii pregătindu-le cadouri surpriză în cantonamentul de la Ayia Napa.

Sâmbătă, 19 ianuarie, Șchiopu împlinește 34 de ani, preluând de la Guriță ștafeta celui mai vârstnic jucător din lotul actual al Farului. Cristi va primi un tort, dar va avea parte și de alte surprize de la colegii săi, cum se va întâmpla și în cazul lui Florea, care, o zi mai târziu, pe 20 ianuarie, sărbătorește 27 de ani.
Șchiopu și Florea nu sunt singurii fariști care și-au serbat ziua de naștere în această lună. Primul a fost portarul Adrian Vlas, care, pe 12 ianuarie, a făcut 26 de ani, iar mijlocașul Ionuț Larie a împlinit 21 de ani chiar în Cipru, pe 16 ianuarie.

Amicalul cu Energia Vladivostok, anulat
Amicalul pe care Farul ar fi trebuit să-l joace duminică, 20 ianuarie, cu echipa de prima ligă din Rusia FC Luch - Energia Vladisvostok, a căzut. Partida fusese stabilită din timp, încă de la finele anului trecut, însă rușii nu au mai venit în cantonament în Cipru, astfel că disputa s-a anulat.
Dacă nu vor găsi o formație disponibilă pentru un amical pentru duminică, Farul ori va face un antrenament, ori va susține un meci "în familie", urmând a avea liberă după-amiaza.
Este posibil însă ca "rechinii" să joace o partidă de verificare sâmbătă, 19 ianuarie, cu SK Metalurgs Liepajas (Letonia), care stă în hotel cu Farul. Balticii au susținut joi un amical cu o formație din Cipru, iar duminică întâlnesc campioana României, Dinamo. Rămăsese ca Farul să mai trateze și vineri cu Metalurgs pentru întâlnirea de sâmbătă.
Luni, 21 ianuarie, este sigur jocul amical cu Gyeongnam (Coreea de Sud), de la ora 15 (aceeași ca în România), pe un stadion aflat la 30 km distanță de Ayia Napa.
În privința celui de-al treilea amical anunțat, cu echipa cehă de prima ligă Viktoria, pentru joi, 24 ianuarie, vineri la prânz plana incertitudinea asupra disputării sale.
În aceste zile, oficialii Farului caută și alte formații dispuse să susțină partide de verificare cu "rechinii".

A venit portughezul Chico
În zorii zilei de vineri, la ora 3,20, a venit în cantonamentul de la Ayia Napa și atacantul portughez Chico, după ce a avut câteva zile libere.
De asemenea, vineri seară, la ora 22, era așteptat la hotelul "Atlantica Aeneas" și mijlocașul liberian Ben Teekloh, căruia, în aceeași zi, directorul de organizare al Farului, Constantin Stamate, i-a obținut, de la Sofia, viza de intrare în Cipru.
Ben a avut avion de pe Aeroportul "Henri Coandă" la ora 19,20, care urma să aterizeze la Larnaca la ora 21,30, de unde închizătorul african urma să fie dus la Ayia Napa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9716 secunde